JUHLA-JULKAISU
"Suomi Sydämessä
Finland in Our Hearts
Kuvamuistoja ulkosuomalaisjuhlasta Turku 1.–4.7.2011
Photo memories of the festival For Finns living abroad Turku, July 1–4, 2011."
Toimituskunta / Editorial board: Heini Hartikainen, Satu Löppönen, Sisko Tampio. Siirtolaisuusinstituutti, Turku 2012.

Heinäkuun alussa 2011 Turkuun kokoontui ulkosuomalaisia ja heidän läheisiään Siirtolaisuusinstituutin järjestämille "Suomi Sydämessä" -ulkosuomalaisjuhlille.

Muistoksi juhlilta saimme yli neljätuhatta valokuvaa eri kuvaajien lähettäminä. Tässä juhlakirjassa julkaisemme joitakin parhaimpia näistä valokuvista.

In early July 2011, Finns living abroad and their significant others gathered in Turku for the "Finland in Our Hearts" festival for Finns abroad organized by the Institute of Migration.

We have received more than 4,000 photographs from different photographers to remember the festival. We are publishing some of the best of these photographs in this festival book.

Kirjaa voi ostaa Siirtolaisuusinstituutista 20 €:n hintaan (+ postitus). Tiedustelut: virastomestari Satu Löppönen (satu.lopponen(at)utu.fi), Tel.: 02-28 404 40. Kirjaa on saatavissa myös instituutin verkkokaupasta.

03 Oct 2012